Microsoft Windows programe falas

Autor: Skender Mustafi
Së fundi freskuar më: 8 Maj, 2013
Publikuar më: 1 Maj, 2011

Më poshtë janë të përzgjedhura vetëm programet të cilat i ofron Microsoft Windows e që funksionojnë me sistemin operativ Windows 7. Nga lista e më poshtme nuk do të thotë se nuk mund të jetë ndonjë program funksional edhe me versionet tjera të Windows por që nuk është e siguritë.

Vini Re: Programet në fjalë janë falas vetëm nëse versioni i Windows-it që ju keni në kompjuterin tuaj është legjitim, përndryshe Microsoft fillimisht kontrollon legjitimitetin e sistemit operativ pastaj u lejon të instaloni programin.

Internet Explorer Windows 7 Service Pack 1 (SP1) Compatibility Center Waterdrops
Shfletues interneti. Program i rëndësishëm për rritjen e sigurisë, stabilitetit dhe funksionalitetit të kompjuterit. Kontrollo çfar funksionon me Windows 7 dhe çfar nuk funksionon. Prapavija dhe stile që bëjnë më të dashur pamjen e desktopit të kompjuterit tuaj.
  • Microsoft Expression Web – softuer për programimin e faqeve në HTML me pjesë të gjuhëve dhe shtesave tjera si CSS, JavaScript, JQuery, e PHP.
  • Bing Toolbar – Shirit për shfletuesin Internet Explorer që u mundëson përdorimin sa më të lehtë të motorit kërkimor Bing.
  • Desktop gadgets – Programe të vogla të cilat u shërbejnë për nevoja të ndryshme të cilat rrinë aktiv në desktop.
  • Try Office 2010 – Provo paketën Office 2010 me të gjitha programet për 60 ditë falas.
  • Windows Live Essentials – Duhet pasur programet Movie Maker, Photo Gallery, Mail, adhe shumë programe tjera falas.
  • Windows Media Player skins – Pamje të ndryshme për Windows Media Player-in të cilat e bëjnë programin të duket sipas dëshirës suaj.
  • Microsoft DirectX – Microsoft DirectX është një grup i teknologjive të projektuar për të bërë kompjuterin tuaj me Windows një platformë ideale për drejtimin dhe për të shfaqur aplikacionet e pasura me multimedia elemente të tilla si grafika plot ngjyra, video, 3D animacione, audio etj. DirectX përfshin sigurinë dhe performancën më të re, së bashku me shumë karakteristika të reja në të gjitha teknologjitë, të cilat mund të arrihen duke përdorur aplikacione TV DirectX.
  • Windows Command Reference – Mjetet e Windows-command-line përdoren për të kryer detyra të ndryshme në lidhje me Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008, Windows Server 2003, Windows 7, dhe Windows Vista. Mund të përdorni komandën referencë të njoh veten me mjete të reja dhe të zgjeruara command-line, për të mësuar në lidhje me shell komandës, dhe për të automatizuar command-line detyra duke përdorur fotografi grumbull ose scripting mjete.
  • Windows Media® Components for QuickTime – Me Windows Media ® për QuickTime, nga Flip4Mac ™, ju mund të luajni Windows Media fotografi (. wma dhe. wmv) direkt në QuickTime Player dhe shikoni Windows Media përmbajtje në internet duke përdorur një shfletues interneti.

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni