mimika e përlotur

0

nuk mund të të them lumëbardhë
sepse ikë sikur dallëndyshe
por s’mi pret dot ndjenjat vigane
se e përpin çdo shikim tëndin

të t’them lulëkuqe s’dua
s’mund të t’jap si dhuratë

ti mbulon çdo rreze timen me hije
më len gojëhapur
andaj s’mund të them asgjë

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakMuslimani ideal dhe komuniteti i tij
Artikulli tjetërJezui, djali i Marisë: Edhe muslimanët e duan Jezuin!
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU