Ndihmë në MS Word

Duke marrë parasysh që MS Word është një program shumë i përdorur dhe përdoruesit mund të kenë ngecje të ndryshme gjatë përdorimit të tij, ne do të ofrojmë ndihmë rreth programit. Ndihma jonë do të jetë e bazuar në pyetjet tuaja pasi që postimi i artikujve të ndryshëm ndihmës mund të jetë i pa nevojshëm duke marrë parasysh nevojën e përdoruesve.

Pra, nëse keni nevojë për ndihmë rreth MS Word, atëherë na shkruani tek pjesa e komenteve dhe ne do u përgjigjemi brenda 12 orëve dhe do u njoftojmë përmes emailit ose duke shtuar lidhjen e përgjigjes në këtë artikull.

Artikuj lidhur me këtë temë:
MS Word shtesa dhe shabllone
AbiWord
6 programe falas që ua bëjnë Windows-in dhe Office-in më praktik
Truqe për veprim të lehtë dhe të shpejtë në Word

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni