ndrydhje

0

në brigjet e detit x
dalldisin valët
dhe ashtu mbeten tërë kohën

askush nuk mërzitet për ato
as nuk mundohet t’i pengojë
as unë nuk mërzitem për ato
por
vetëm mendova t’ju bashkëngjitem
në përplasjen për gurët e lagur
meqë jam mësuar të luaj
me muret e jetës

tani e thërras jetën
‘eja të luajmë’

e ndjej lojën
apo këtë që e emërova lojë

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli parapraktë shijoj
Artikulli tjetërakt
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU