në komë pas humbjes

0

të e urrejë veten nuk mundem
sepse jam unë vetë shpirti

të e urrejë atë që nuk e kam
nuk kam të drejtë
sepse nuk më ka mua

e urrejë këtë që e shkruaj
këtu që jam

deri në pafund të vuajtjes

 

Autor: Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli parapraktakimi me ditën
Artikulli tjetër15 Shtesa për Firefox që duhet pasur
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU