në pritje

0

më thuaj
të të them me ndjenja
më le të qetë zgjuar

zgjohu të më lirosh nga vuajtjet

lirinë e kam mike të jetës
zemrën tënde barrë kohe

pra më thuaj
ti si hije e hënës
kush je
se këndi mbyllet e hija shuhet
dhe unë s’të njoh dot

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakgëzuar me dashuri
Artikulli tjetërJezui, djali i Marisë: A vdiq Jezui me të vërtetë?
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU