Nëse ti jam unë!

0

nese ti je une

 

Autor: Jusuf Zimeri

Teksti:

Kësaj radhe do të parashtroj një pyetje sipas logjikës së torollakut kur për herë të parë kishte dalë para pasqyrës dhe i mahnitur kishte parë veten. Ashtu i shtanguar ai që e shihte në pasqyrë ju dukë krejtësisht si vetja e tij, dhe pas një momenti duke belbëzuar e pyeti:
– O ti, nëse ti je unë, atëherë kush jam unë???!!!

Në analogji me këtë ngjarje po parashtroj një pyetje tjetër:
– Nëse vajzat tona, motrat tona dalin në rrugë me 3/4 e trupit të zhveshura, dhe konsiderohet të veshura, atëherë ju lutem më tregoni çka është zhveshja??

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakRikthimi I Enver Hoxhës (Oktapod)
Artikulli tjetërRritja e tregut të Turqisë: ‘Cool’ dhe në modë
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU