Nga vijnë politikanët

0

hajna

Burimi i fotos: Botasot.info

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprak80+ thënie nga Moliére
Artikulli tjetërMarketingu Islam: në mes të definuarit, të kuptuarit dhe të aplikuarit
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU