Ngjarja e vitit 2011: Ndikimi i Facebook-ut në interkomunikim (14 000 persona për ditëlindje tek Thessa)

0

Nxënësja gjermane nga Hamburgu “Thessa” në Korrik të vitit 2011 vendos që përmes Facebook-ut t’i fron miqt për ditëlindjen e 16-të. Duke mos lexuar me kujdes kushtet e paraqitjes së një ftese ajo e bën ftesën publike, ftesë kjo me mundësi për pranim nga të gjithë përdoruesit e Facebook-ut. Kështu brenda javës së parë mbi 14 000 Facebook përdorues pranojnë ftesën për të marrë pjesë në festimin e ditëlindjes.

E trishtuar nga kjo ngjarje Thessa gris llogarinë në Facebook. (Shih Foto)

Megjithatë, gjermanëve nuk u pengon kjo dhe marrin rrugën drejt shtëpis së sajë për t’i uruar ditëlindjen. Shih videot.

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakGalileo Big Pictures: Foto e vitit 2011
Artikulli tjetërAmortizimi dhe përllogaritja e tij
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU