Nina-nana, nin me fjetë,

0

Nina-nana, nin me fjetë,
Ty të martë ni gjumë i lehtë,
Gjumi i lehtë, gjum sevda,
Ty t’ban nana motër e vlla.

Ninull mushtishase, Suharekë, 1974

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakNina-nana mori bi
Artikulli tjetërBitdefender
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU