Nina-nin, po t’përkund nana

0

Nina-nin, po t’përkund nana
Nina-nin
, djepin me dushk
T’martoft
ë nana me’ i qind krushq
Nina-nin
, djepin me sanë
Ti u rritsh me babë e nanë
Nina-nin, djepin me ferra
Ti u rritsh me treqind shtjerra
Nina-nin, nana ty
Ti u rritsh-o p
ër Shqipni!

Autor:Ninulle popullore nga Tropoja

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakAplikimi i diturisë
Artikulli tjetërMarketing miksi
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU