Nina-nina, more pllum

0

Nina-nina, more pllum
Flej se nana të don shum
ë
T’i m’u rritsh-o nafaklum
Nafak lum-o djal i ri
Dielli ty gjithmonë me t’pri
Kur t
ë rritesh mor zamak
Tash gzon nan
ën në konak
Kur t
ë rritesh djal im
Ti moj zemër do m’dalsh trim

Autor: Ninull popullore

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakJava përmes BlueJ – Kapitulli I, zgjidhjet 10 – 20
Artikulli tjetërNina ninë, nina nina!
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU