Nina ninë, nina nina!

0

Nina-nin, nina nina!
E shkofsh jet
ën me shumë t’mira
E dalsh n’bjeshka e n’rudina
E nin
nin, ty t’pastë nana!
Nu’t’le nana pa tre mitana
T’i vnon nana dhent dhe dhite
Del rudinave p
ërgjithditë
Tuj vikatë dhe pushkë tuj qitë

Autor: Ninullë Popullore

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakNina-nina, more pllum
Artikulli tjetërFjalori drejtshkrimor – shtesë për FireFox
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU