një skenë filmike

0

dielli na shikon neve
molla skuqet nga turpi
unë heshti
mjegulla e zgjat bishtin dhelparak
dielli vazhdon të luaj
me ritmin e vet

mollën e hëngri heshtja
unë dhe mjegulla
mundohemi ta heshtim
me dhunë njëri tjetrin
dhe shiriti nuk mbaron kurrë

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakSi ta bësh gruan tënde të lumtur?
Artikulli tjetërbluz stepesh
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU