oazë në tharje

0

me urrejtjen jam në livadhin e trishtimit
e urrej

dhe prapë në puhizën e tharë
më del si nuse

nuk më pëlqen

vetëm

më pëlqen
të jem dhëndër
kur ndër ju jam vetëm unë
i pa martuar

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakRregulli Politik dhe Rrënimi Politik
Artikulli tjetërAkti dhe arti i lutjes
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU