Pamje interesante në Google Maps

Google Maps është shërbim fantastik  i cili përveç informacioneve për orientim ofron edhe atraksion për të njohur vendet dhe objektet të cilat ndoshta asnjëherë s’do të kemi mundësi t’i vizitojmë. Madje mund të shohim dhe vendet ku jetojmë ose/dhe kemi jetuar nga një prespektivë plotësisht ndryshe.

Ja disa pamje interesante nga bota, të kapura në Google Maps.
Stacioni hekurudhor në jug të Pekingut, Kinë

Jo, nuk jeni në Mars, as në hënë, jeni në Algjeri. Ndoshta objektivi i foto aparatit po na mashtron sepse jemi në hënë?!

Vepra kombëtare e Nigerisë, artisti është Krijuesi i kësaj toke.

Thembrra e Akilit në Angli

Anglia është zënë me “pelë për dore” gjatë vjedhjes së tokave të huaja, argument për këtë janë vijat e gishtave të zëna në tokë.

Amerika, po priton të i pushtoj tokat së bashku me murin kinez.

Baza ajrore e Shqipërisë (Sterjo Spasse do të thoshte: Ah sikur të ishte!)

Si fëmi bëja shtëpi nga balta, të tjerët si të rritur ndërtojnë palme.

Koloseumi, Romë, Itali

Kinezët kanë menduar edhe për vendparkime për anijet, pëveç dizajnit të ndërtesave!

Art në tokë!!

Piramida e Keopsit!

Ford

Coca Cola

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni