pas vdekjes suaj

0

ujqit ikin
mbetet dushku
shuhet jeta me hije flet ferre
mbetemi ne pa ujq
pa lebeti
me buzëqeshje
të vrullit vigan

pas vdekjes suaj
çel luleborë

pas acarit
gjallëron gjelbërimi
gjallëron gjelbërimi

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakJezui, djali i Marisë: Njerëzit e Librit
Artikulli tjetërmikut të agonisë
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU