për të kujtuar fundin

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë

në mesnatë duke ndenjur vetëm
qaj në vetminë grandioze
qeshi vetëm ironizuar
mbështjellë me pëlhurën e zezë
dhe sikur gjithmonë
mendoj zhdëpirë

i përgjumur
në ankthin e ëndrrës
në ëndërr
për ngjyrën e kuqe të mollës

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

Po këto keni lexuar?!!

Leave a Comment