për ty – jetën time

0

nisur botës së pa fund në jetën
ironi e shpirtrave të dehur
shëtit e etur për mua fryt
rrugëtare e përgjumur kohe
ecjen ma fale
të ta fali gëzimin e shpirtit besnik
e nëse jo prapë ma falë mëkatin me dashuri amnore

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakHapësira mes nesh
Artikulli tjetëramanet
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU