përkujtim

0

si vargon i shtrirë mbi botën
bie një trup
me sy të ngrirë
pa shpirt dhe lot

një lule vyshket
në dorë
i mbeten vijat e fatit

me petkun e art të diellit
shushurimat mbeten refren
për gjenerata të bardha

edhe zhurma hiqet zvarrë
ia lëshon vendin heshtjes

unë mbetem dëshmitarë
për shpirtin tim
që përgjithmonë
do të dehet si mburojë
për këtë kujtim

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakflakadan
Artikulli tjetërPrograme ndihmëse
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU