50 përpunues fotografishë në internet

Autor: Skender Mustafi

Tanimë për përpunim të fotove me efekte të zakonshme si prerja, zvogëlimi, përshtatja e dritës, përshtatja e ngjyrave etj nuk duhet që të  instaloni programe për përfunim të fotografive sepse këtë mund të e bëni drejt për së drejti në internet. Faqe të ndryshme oftojnë efekte dhe mundësi të ndryshme të përpunimit, ruajtjes dhe shpërndarjes së fotove. Shërbimet falas janë nga ato që kërkojnë regjistrim, ose kyçje përmes llogarive që keni në faqet e njohura si gmail, facebook, twitter etj..
Më poshtë mund të shihni dhe të vizitoni faqet e paraqitura në listë. Radhitja nuk ka ndonjë domethënie të caktuar.

 1. PicNik

 2. LunaPic

 3. pi Zap

 4. PixlrEditor

 5. PixlrExpress

 6. Splashup

 7. MirrorEffect

8.FotoFlexer

 1. Pixer
 2. Phixr

 3. FreeOnlinePhotoEditor

 4. Pixenate

 5. Pho.to

 6. Blegee

 7. FlauntR

 8. BeFunky

 9. Cellsea

 10. Aviary

 11. SumoPaint

20.Tuxpi

21.OnlinePhotoTool

22.PicResize

23.DrPic

24.Photoshop Online Tools

 1. Citrify
 2. Picture2Life

 3. Preloadr

28. FunPhotoBox

 1. PicArtia

 2. Photo 505

 3. Loona Pix

 4. Dumpr

 5. WriteOnIt

 6. MagMyPic

 7. Hollywood Makeover

 8. HairMixer

 9. BigHugeLabs

 10. FaceInHole

 11. Personalized Money

 12. Fake Magazine Cover

 13. MyHeritage

 14. PolaDroid

 15. FotoTrix

 16. JPGfun

 17. Foto Dinamike e Ajnshtajnit

 18. PhotoVisi

 19. PixiSnap

 20. FotoCrib

 21. Xerox Cover

 22. PhotoFunia

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni