poezia e gjakosur

0

varg i vrenjtur
del nga shpirti
dhe humbet butësia me të

varg i trishtuar
kthehet nga ëndrra e prerë
nga një ëndje
me teh të ndryshkur
dhe çmendet në rrëfim

varg i ngrirë
derdhet në valë jete
të gjithë e shohin me varrë
dhe e qajnë
por
askush nuk e beson
miklimin e shpirtit

 

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakRaporti mes marketingut në internet dhe marketingut direkt
Artikulli tjetërtakimi i pa pritur
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU