post mortum

0

ai lot i fshehur nën vetullat e trasha
më përplas kujtim fytyrës

më gjen në gropë kujtimesh
me ata sy që flasin me zë të lart prehjeje
nën hijet e errëta të heshtjes

vrapon nëpër erërat e veriut
këtu tej greminës më gjen mua
të kalbur në lot

eja
syri le të qajë
goja le t’më puthë mes ballit
le të flas shpirti me shpirtin
këtu në kaosin e jetës
unë pres

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli parapraks’mund t’ju falë
Artikulli tjetërpranoni ftesat
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU