pranoni ftesat

0

ngrihu lule
eja me pasqyrën

është mesnatë

kthehu sonte
jo nesër

presin sytë
fjala e heshtja

zhurma më shurdhon

më puth lule se jam ngrirë
erërat e ikjes mi kanë lidhur duart
më tërheqin zvarrë lumit të harresës

rri etje një epokë
të mi ndotësh këto lot

eja ylli im nga je
digju në kujtime
i vetmuar

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakpost mortum
Artikulli tjetërKodi i plotë i jetës
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU