13 PSD skeda: Tekste me efekte

Përgatiti: Skender Mustafi

Tekstet me efekte të caktuara janë të punuara në Photoshop CS1. Pamja e efekteve mund të shihet në fotot e konvertuara në png, por ju mund të shkarkoni PSD skedat dhe të i ndryshoni fjalët, llojin e skedave si dhe efektet. Lloji i fontit të përdorur në të shkruarit e teksteve qëndron tek emri i skedës, kështu me shkarkimin e skedës në emër e shihni llojin e fontit. Fontet që janë të përdorura mund të gjenden të gjitha falas në internet.

1. shkarko
2. shkarko
3. shkarko
4. shkarko
5. shkarko
6. shkarko
7. shkarko
8. shkarko
9. shkarko
10. shkarko
11. shkarko
12. shkarko
13. shkarko

Në rast se keni probleme me skedat atëherë mund të regjistroheni dhe si anëtarë të na kontaktoni dhe të kërkoni të ju ndihmojmë ose edhe të ua përgatisim tekstin e dëshiruar në formatin e dëshiruar të skedës.

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

One Thought to “13 PSD skeda: Tekste me efekte”

Komentoni