Shishe kohe

0

e thithi jetën
edhe ajrin nga boca e oksigjenit

cigarja më thithë mua
që jam i shtrirë mbi shtratin e drurit

e ti
thithë gjithçka

dhe
asgjë nuk mbetet pa thithur
gjersa të bie
edhe thërrmija e fundit e rërës
në pjesën e poshtme të shishes së kohës

 

Autor: Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakNuk do të kthehem më
Artikulli tjetërÇka ndodhë sot për 60 sekonda në internet?
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU