Timeline dizajne

Kliko mbi foton që pëlqen dhe do të hapet fotoja në një faqe tjetë. Komentoni në atë faqe, sipas dëshirë!
Pastaj kliko përsëri që të hapet në një prapavi të zbrazët me format të plotë. Klikoni me të djathtë mbi foton e hapur dhe bëni “Save as” duke e ruajtur si foto në kompjuterin tuaj.
Kaloni tek Facebook dhe vendoseni tek Timeline juaj ose i faqe suaj.

Jeta është e bukur!

Kujdes mos të ngjitet për lëkure!

Rri ti se s’di

Bash po thu a?

Kallxom ku e ke kryt t’kallxoj ku e ke trunin!

Huuu – Aaaa