Shqipëria – Fshehtësia e fundit e Evropës

0

Video materialet janë pjesë të një dokumentari të realizuar nga një televizion gjerman. Video materialet janë të përkthyera edhe në shqip përmes titrave.

Pjesa 1/3

Pjesa 2/3

Pjesa 3/3

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakBesimi në shkencë
Artikulli tjetërInteligjenca kompjuterike
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU