s’mund t’ju falë

0

shpirtin tim ujë lumi
a qelq gote si akull
e vura në porcelan
sonte
ju them çiltër e besnikërisht
uji më është ndotur
ndaj

hapi seancën e gjykimit moral
ku zemra ime është gjyqtare
dashuria dëshmitare
shpirti im akuzohet
në gjykimin tuaj

dhe
qaj sonte i humbur
mes thërrmijave të porcelanit
duke mos mundur t’ju dëgjoj

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakmbrëmje vere
Artikulli tjetërpost mortum
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU