Spitali i Kumanovës në gjendje të mjerueshme!

0

Autor: Zenel Latifi

Si në të gjitha repartet ashtu edhe në repartin e Neurologjisë, spitali i Kumanovës po shfaq tmerr për të sëmurët.
Në vend se ata të shërohen, në të vërtetë sëmuren edhe më shumë nga kushtet e këqija.
I tërë objekti ka erë të keqe, shtretërit janë tepër të vjetër, mjetet mungojnë, punonjësit nuk e kryejnë punën si duhet, kurse doktorët vizitat te të sëmurët i vonojnë nga 5-6 orë.
I bëjmë thirrje qeveritarëve, gjegjësisht Ministrisë së Shëndetësisë, që të investojë këtu dhe të ndërtojë spital të ri!

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakShqipëria në Facebook
Artikulli tjetërHTML5 Hap pas Hapi: Rregullimi i pullave
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU