Sulm i drejtpërdrejt mes konkurrentëve

Shkroi: Skender Mustafi

Kohëve të fundit sulmi i konkurrentëve në kampanjat e reklamimit është bërë i drejtpërdrejtë. Më poshtë mund të shihni se si Samsung sulmon Apple dhe Caclecom sulmon Swisscom. Video e parë është në anglisht dhe e dyta në gjermanisht (përkthimi nën video).

Samsung vs. Apple

 

Cablecom vs. Swisscom

Përkthimi:
– A mendoni se Interneti është i njejtë?
– Shiheni pra.
– Së pari DSL. Mmm ëmbël.
– Dhe tani Internet nga UPC Cablecom.
– Phuu. Për këtë jam përcaktuar për UPC Cablecom.
Deri 5 herë më shpejt shfletosje se me Swisscom DSL

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni