Switcher

Përgatiti: Skender Mustafi


Switcher
është program i vogël ndihmës i cili bën kompjuterin tuaj edhe më të këndshëm. Programi mundëson tërheqjen atraktive të programeve të hapura, në këtë mënyrë lehtëson navigacionin në kompjuter. Me kalimin e miut në njërin nga këndet, varësisht nga parazgjedhja nga ana juaj, të gjitha aplikacionet e hapura mblidhen në katrore në ekran dhe ju me një klik mund të kaloni tek aplikacioni që dëshironi.

Karakteristikat
– Organizimi i pamjeve të aplikacioneve
– Organizimi të gjithë monitorëve
– Kërko shpejtë aplikacionet përmes kërkimit
– Cakto shkurtesat përmes të cilave realizon veprimet
– Personalizo pamjet

Emri: Switcher
Çmimi: Falas
Madhësia: 397kb
Autori: Bao Nguyen

 

SHKARKO PROGRAMIN

 

 

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni