digjem

Autor: Skender Mustafi - Fjalaime!

gur xhevahiri përmbysur mbi petkun e kuq pranveror pa pushkë pa vdekje dhe rrokullisur prej në atë anë tek kjo anë në lumin rrëmbyes pushtuar me vorbullën e fundrrugës për venë gjarpërimi me forcë me forcë mundohen të të lidhin dhe ti vjen si bukë e madhe e ringjalljes e lidhur për jetën buzë përmbysjes pa kore e butë e butë ti ardhje lajkatare e ëmbël më shuhesh në sy dhe më fik nga ashti në fis fundos fillimin në fund pasqyrë, pasqyrë e thyer nga vala e tretur që…

Read More