14 faqe për të kërkuar dokumente falas (doc,pdf,ppt etj.)

Autor: Skender Mustafi Artikulli së fundi u freskua më: 22 Maj, 2013 Artikulli u botua më: 5 Janar, 2012 Google.com, Bing.com, Ask.com, search.yahoo.com janë motorë të mirë kërkimi megjithatë në disa raste edhe ato janë të tepërt. Sot, thuajse të gjithë kërkojnë tek Google e cila herë pas here ndërron mënyrën e paraqitjes së rezultateve  veprim i cili ndikon edhe në vlerën e rezultateve. Më bezdisës dhe më nevrikosës është rasti kur ju keni nevojë për diç specifike në një kohë të shkurtër, pra ju dëshironi rezultate të mira dhe…

Read More

Zvogëlimi i madhësisë së PDF dokumenteve

Përgatiti: Skender Mustafi Shumica e postave elektronike si dhe format e aplikimit për punë në internet nuk pranojnë dokument për ngarkim më të madh se 2.5 mb. PDF dokumentet shpesh, për shkak të përmbajtjes së fotove, kalojnë këtë madhësi. Ekzistojnë disa mundësi për të realizuar zvogëlimin madhësinë e PDF dokumenteve gjatë realizimit të aktiviteteve të ndryshme. Më poshtë po paraqes disa nga ato. Nëse dëshironi të konvertoni Word dokument në PDF atëherë mund të e bëni duke e ruajtur atë në PDF (pra duke kaluar tek File –> Save As…

Read More