Preshevajone.com po pyet si të këndojmë?! Unë e di!

Autor: Skender Mustafi Reagim ndaj shkrimit “Këmba e shqiptarit qe nuk din të shënoj gol për veten, por për të huajt..“, publikuar nga PreshevaJone.com E përgëzoj autorin e shkrimit për fjalët e përzgjedhura dhe rrjedhën e trajtimit të tematikës. Nga e gjithë buja e cila bëhet në këtë shkrim, po besa edhe në shumë shkrime e shkresa nëpër portale rrjete të ndryshme më me rëndësi është të shihe ajo “ah sikur”, “po pse jo”, “si ju s’jeni me” edhe më e rëndësishmja “kënga”. Është e pazakontë që të gjinden shkrime…

Read More

Futbollistët shqiptarë në Super Ligën zvicerane

Përgatiti: Skender Mustafi Në SF TV kam parë një video material sa të dashur aq edhe mallëngjyes. Emisioni fillimisht shpalos vyrtytet përmes të cilëve shqiptarët janë të njohur në Zvicër siç është agresiviteti, problemet sociale, marrja me drogë, manipulimi me të marrat sociale e të tjerë. Më pas dokumentari titullohet “Die gute Albaner” (shqip: Shqipëtarët e mirë), që të bën të të mërthej vaji për sa të jetë jeta, meqë ata të paraqitur në emision emërohen të mirët. Po ku mbetën të tjerët?!! Nuk jemi edhe ne të mirë?!! Sidoqoftë, dokumentarin…

Read More