Pamje interesante në Google Maps

Google Maps është shërbim fantastik  i cili përveç informacioneve për orientim ofron edhe atraksion për të njohur vendet dhe objektet të cilat ndoshta asnjëherë s’do të kemi mundësi t’i vizitojmë. Madje mund të shohim dhe vendet ku jetojmë ose/dhe kemi jetuar nga një prespektivë plotësisht ndryshe. Ja disa pamje interesante nga bota, të kapura në Google Maps. Stacioni hekurudhor në jug të Pekingut, Kinë Jo, nuk jeni në Mars, as në hënë, jeni në Algjeri. Ndoshta objektivi i foto aparatit po na mashtron sepse jemi në hënë?! Vepra kombëtare e…

Read More