Të ta uroj pavarësinë apo jo?

Autor: Skender Mustafi Çka mi ke hap sytë? Ti po mendon se akoma je në kohën e komunizmit? Kur për një fjalë goje mundje të shkoje në polici dhe të këndoje për gjithçka! Apo ndoshta po mendon se je në kohën e atdhedashurisë së flakët ku çfarëdo lloj diskutimi ose dileme në ditë “të mëdha” ishte i ndaluar nga individët si ti. Ajo kohë kaloj. Jam i kënaqur që nuk jetoj në kohën e babës kur një, qoftë edhe cung nga cungat që nuk mund të gdhendet kurrë, flet. Të…

Read More