13 softuerë për realizimin, ndryshimin dhe konvertimin e PDF dokumenteve

Përgatiti: Skender Mustafi  Më poshtë janë të përmbledhur softuerët më të pëlqyer në internet të cilët konvertojnë dokumentet në PDF, mundësojnë realizimin e PDF dokumenteve, si dhe përpunimin e PDF e tyre. PDFArchitect – mundëson bashkimin e PDF dokumenteve në një dokument të vetëm, shkëputjen e faqeve të ndonjë dokumenti të caktuar si dhe bashkimin e materialeve të përpunuara në një dokument të vetëm duke i radhitur sipas dëshirës. PDFsam – ngjashëm sikur PDFArchitect, mundëson bashkimin dhe ndarjen e PDF dokumenteve duke mundësuar njëkohësisht parapamjen e tyre. PDFill – mundëson që…

Read More

50 përpunues fotografishë në internet

Autor: Skender Mustafi Tanimë për përpunim të fotove me efekte të zakonshme si prerja, zvogëlimi, përshtatja e dritës, përshtatja e ngjyrave etj nuk duhet që të  instaloni programe për përfunim të fotografive sepse këtë mund të e bëni drejt për së drejti në internet. Faqe të ndryshme oftojnë efekte dhe mundësi të ndryshme të përpunimit, ruajtjes dhe shpërndarjes së fotove. Shërbimet falas janë nga ato që kërkojnë regjistrim, ose kyçje përmes llogarive që keni në faqet e njohura si gmail, facebook, twitter etj.. Më poshtë mund të shihni dhe të…

Read More