ZygoteBody: Projekt 3D-interaktiv për njohjen e trupit

ZygoteBoty është projekt i mrekullueshëm për të njohur veten, organet tona të brendshme, shtrirjen e sistemit të qarkullimit të gjakut, muskujt, eshtrat, shtrirjen e sistemit nervor. Projekti ka një bazë e cila ofron gjetjen e organeve përmes kërkimit të tyre në fushën e kërkimit. Lëvizjen e trupit të konstruktuar në 3D përmes miut. Fatkeqësisht kërkimi bëhet përmes termeve në anglisht si dhe termeve shkencore përmes të cilave shumica e organeve janë të njohura. Për më tepër mund të shihni organet mashkullore dhe femërore duke lundruar nëpër njërin nga trupat varësisht nga…

Read More

Integrimi i Facebook shërbimeve në faqen tuaj

Autor: Skender Mustafi Facebook është një platformë për shërbime shoqërore që njëkohësisht njihet edhe si rrjet shoqërorë. Shërbimet që platforma ofron tek faqja e vetë, njëkohësisht lejon që të mund të shfrytëzohen edhe tek faqet tjera, kështu duke bërë një ndërlidhje të fortë mes profilit tuaj dhe rrjetit shoqërorë që ju keni me faqen tuaj personale ose të biznesit. Më poshtë kemi mbledhur disa forma të gatshme që ofron Facebook e që me pak ndryshime ose pa ndryshime mund të implementohen në një faqe personale, Njëkohësisht kemi sjell dhe disa…

Read More

Google + Twitter: ndërlidhje e patjetërsueshme për cicëruesit

Autor: Skender Mustafi Google + bëri bum, së paku në diskutime, vlerësime, blogje e të tjera. Të gjithë vlerësuesit po flasin për një lehtësi për përdorim dhe për një sukses të sigurt në të ardhmen. Personalisht më pëlqen, por meqë thuajse nuk kam kujt të i cicëroj tek Google+ atëherë edhe nuk e përdor aq.

Read More

Posta e re elektronike nga Yahoo!

Yahoo! ka ndryshuar platformën për postën elektronike duke dhënë pamje më atraktive, më të përshtatshme për punë dhe më të mbrojtur nga postat e pa dëshiruara. Një nga karakteristikat e platformës së re është mundësia e ndërlidhjes me listën e kontakteve në Facebook dhe me freskimet e shkrimeve në Facebook. Njëkohësisht tek Yahoo! paraqiten edhe kontaktet që janë online në Facebook. Veprimi i Yahoo! komunikuesit është lehtësuar duke u bërë lehtë i përdorshëm përmes ueb platformës. Edhe më atraktive e bënë ndërveprimi me listën e kontakteve të Facebook të cilën…

Read More