SmallPDF softuer online FALAS për manipulim me PDF dokumente

Përgatiti: Skender Mustafi Redaktuar më 18 Shtato 2016 Ripublikuar me informacione të reja më 10 Shtator 2014 Fillimisht publikuar më 11 Mars 2014 Ajo që më së shumti e kënaq një konsumator është veprimi efikas i një softueri të caktuar. Pothuajse të realizohet diç vetëm më të thënë: “bëhu shpejtë” dhe veprimi është kryer. Karakteristikat e një pakete efikase ofrohen nga SmallPDF ku mund të shtrydhni e bashkoni PDF dokumentet, ti konvertoni në fotografi dhe t’i konvertoni fotgrafitë në PDF dokument. Të gjitha veprimet janë falas dhe thjeshtë për tu realizuar. Të gjitha…

Read More