Malte Spitz: Kompania juaj telefonike po ju ruan

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Çfarë lloji të dhënash po mbledh operatori juaj mobil? Malte Spitz nuk ishte shumë i shqetësuar kur i kërkoi operatorit të tij në Gjermani të ndante me të informacionin e ruajtur mbi të. Mbas shumë kërkesave pa përgjigje dhe një padie gjyqësore më vonë, Spitz mori 35,830 rreshta kodi – një llogari e detajuar, minutë pas minute të gjysmë viti të jetës së tij.

Lexo më shumë

Rikthimi I Enver Hoxhës (Oktapod)

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Projekti: Rikthimi I Enver Hoxhës Emisioni: Oktapod Aktor: Agron Llakaj Televizioni: Vizion Plus

Lexo më shumë

O la la, luja Atifete moj legjen(dë) (video)

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Intervistë me Presidenten e Kosovës Atifete Jahjaga Vizion-info

Lexo më shumë

10 mjete falas për të rregulluar videot e prishura

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 3 minuta Përgatiti: Skender Mustafi Shpesh herë video regjistrimet paraqesin probleme gjatë hapjes. Kjo ndodhë në të shumtën e rasteve për shkak të kopjimeve dhe rikopjimeve me defekte ose për shkak të zhvendosjes së tyre nëpër platforma të ndryshme. Sidoqoftë, nëse një video material nuk hapet nga një lexues si për shembull Windows Media Player, nuk do të thotë se ky material duhet grisur meqë pa asnjë problem mund të hapet nga një lexues tjetër si p.sh. DivX Player e të tjerë. Ajo që është shumë me rëndësi në këtë rast, është fakti se…

Lexo më shumë

Ngjeshni video skedat pa humbur kualitetin e tyre

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 2 minuta Përgatiti: Skender Mustafi Një nga softuerët shumë të njohur për të ngjeshur video materialet duke mos humbur kualitetin e tyre, është VirtualDub. Softueri është falas dhe ka madhësi gjithsej rreth 6 MB. Më poshtë do të mund të lexoni udhëzimin rreth mënyrës së shkarkimit dhe përdorimit të softuerit. Shkarkoni softuerin duke kaluar KËTU. Kjo është një nyje e cila hap Sourceforge.org e që është bazë për shkarkimin e softuerëve të ndryshëm. Me të hapur të faqes klikoni mbi nyjën e ngjashëm në foton më sipër, pra tek “Download VirtualDub-……zip (…MB)” për të shkarkuar softuerin në kompjuterin tuaj.…

Lexo më shumë