takimi me diellin

0

me sytë e mëngjesit
i shijova rrezet e para
të jetës lakuriqe

me të u zhvesha mbi gjelbërim
më ledhatoi era lëkurën mbi të
e shijova

më mori në vete

jetuam së bashku gjer në ditën e fundit

dhe me frymën e vdekjes
fjeta mbrëmë

sa të ëmbla ishin kujtimet
për takimin me diellin

Autor: Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli parapraktakimi me takimin
Artikulli tjetërFunksionet e marketingut tradicional
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU