takimi me ditën

0

Autor: Skender Mustafi

nga agu i njomë i mëngjesit u mundova të e thithi jetën
mblodha force gjatë gjithë ditës së llahtarshme
hapërimthi
kalova një pjesë të kohës
dhe në mbrëmje
kuptova se kam edhe shumë për të thithur

dhe i thash shpirtit
duro
kjo është dera e fundit
duro
jeto

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprak“Google search” më shumë se një motor kërkimi
Artikulli tjetërnë komë pas humbjes
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU