takimi me takimin

0

nga gjumi lodhës u ngrita
dhe me vrap fillova të kërkoj

nuk e gjeta dot askund

më thanë se me fener
kërkimi zbathur ecën ditën
kërkon

nuk humba shpresën

shpresoj të e takoj një ditë
t’i kërkoj fanarin
për të kërkuar njeriun tim

 

Autor: Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakJeta e botës që ngushton frymarrjet njerëzore
Artikulli tjetërtakimi me diellin
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU