Takvim i verifikuar 2014 vetëm për Zvicër

0

Përgatiti: Skender Mustafi

Të gjitha të dhënat në këtë takvim janë të marra nga takvimi i shpërndarë nëpër xhami. Unë kam bërë vetëm riorganizimin e të dhënave dhe rritjen e madhësisë së shkronjave si dhe minimizimin e reklamave dmth largimin e të gjitha reklamave dhe vetëm vendosjen e logos së kësaj faqe.

Inshallah u është i përshtatshëm.

Allahu ua lehtësoftë agjërimin dhe ua pranoftë lutjet.

Shkarkoni takvimin si PDF: Takvimi 2014

Kliko me të djathtën dhe ruaje si foto në kompjuter

Takvimi 2014 per zvicer

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakRregullimi i tekstit me Photoshop
Artikulli tjetërNë Maqedoni
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU