TË GJITHA I KAM PËR TY

0

Atdheu im i dashur

O trualli shqiptarë
Larg teje jam përplasur
Të kujtoj me mall

Të kam baba

Më ke djalë
Pa më thuaj
Çka mund të të falë?

Të fali gjakun
Të fali jetën
Pa më thuaj atdhe i dashur
Çka mundem të fali tjetër?

Kur të fala dashurinë

Më ndoqën deri në mërgim
Tani ,të fali pleqërinë
E modestinë
Më i dashuri im
Të gjitha nga unë i ke
Vetëm më ruaj,dy metra dhe.

© Shaban Cakolli

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakAnët pozitive dhe negative të Kompjuterizimit në Re
Artikulli tjetërMalli i djegur – poezi nga Shaban Cakolli
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU