Të kuptuarit e realitetit në distancë

0

Shkroi: Skender Mustafi

hekurudha largesiaSa më larg je nga të afërmit ose dhe më të dashurit, e sa më gjatë nuk shihesh me ata, aq më pak ke për të folur kur i takon ata. Gjatë gjithë kohës, para takimit, të ngërthen ndjenja që ke shumë për të folur, megjithatë realiteti është ndryshe dhe e gjithë ajo pritje kalon në një zhgënjim real i përmbyllur me pak fjalë.

Njëjtë është nëse largoheni nga miqt e mirë, nga realiteti, nga e vërteta, nga leximi, nga libri, nga veprat e mira, nga të përkujtuarit e veprave të mira dhe njëkohësisht nga dëshira për t’i përsëritur ato ose për të realizuar vepra të tilla të ngjashme, nga dita e sodit e nga planifikimi i së nesërmes, nga Krijuesi.

Unë vlerësoj se ky përkujtimi i fundit duhet të na është mbi supe për të kuptuar, vlerësuar e mirënjohur të gjitha të tjerat.

Mos u largoni.

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakTë kuptuarit e strategjive të reja
Artikulli tjetërFjalor i Informatikës
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU