tentimi i fundit

0

me vargun e fundit
me zërin e pashtershëm
lidhet shpirti im
për të ikur
kah e bukura
pranverë

e çiltër
duket për sytë e pa mëkat
që i qajnë duart
e njerëzve që sikur acari
akullojnë shpirtin e dëlirë dashurorë
dhe më pastaj
sikur flaka
fillojnë djegien e fundit

unë s’bëj gjë
vetëm
tentoj të them se
dhemb

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakReagim i përsëritur ndaj z. Qarri
Artikulli tjetërulërimat e fundit
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU