Udhëzues për hetimin e korrupsionit dhe krimit financiar

0

ISBN 978-99943-0-186-7
Shtypur në Shtypshkronjën “Guttenberg”
Tiranë, 2010

Projekti Kundёr Korrupsionit nё Shqipёri (PACA), ёshtё njё projekt i pёrbashkёt i Bashkimit Evropian dhe Kёshillit tё Evropёs. Ai financohet nga Bashkimi Evropian dhe implementohet nga Kёshilli i Evropёs.

Komentet nga Facebook:

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU