“Ujku”, poezi nga Jorgo Papingji

0

“Ujku”, poezi nga Jorgo Papingji, e reciton Artisti i Popullit, Reshat Arbana.

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakProjektori, në klasat e para
Artikulli tjetërI madhi Kadare (poezi)
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU